Skriv ut Skicka sidan

Hudvård

Klassisk ansiktsbehandling, 75 min

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud, så är detta behandlingen för dig. Din huds behov styr val av produkter och du får givetvis tips och råd om hur du bäst tar hand om huden hemma. Rengöring, peeling, värme, portömning, brynplock, massage, mask och ögon- och dagkräm ingår.

 

Primaluce AHA/Pha-behandling, 30 min

Utförs som en kur om 6-8 behandlingar 1 ggr/vecka eller som en uppfräschande behandling när du behöver det. Ger en fräsch hud med lyster. Rengöring, Aha/Pha ampull och serum ingår.

 

Primaluce AHA/Pha-behandling, 75 min

Har du orenheter och pormaskar? Vill du ha en extra rengörande och uppfräschande behandling och en jämnare hudton? Då är det en Aha-behandling din hud behöver. Rengöring, Aha/Pha-ampull, brynplock, serum, massage, portömning, mask, avslutande serum och creme ingår.

 

Ansiktsbehandling Anti-Age, 60 min

Utsätts din hud för datorer, stress och oxidering? Denna behandling ger ett totalt skydd med
höga koncentrationer av kraftfulla antioxidanter. Din hud blir jämn och får en härlig lyster redan
efter första behandlingen. Rengöring, peeling, brynplock, serum, massage och
mask.

 

Ansiktsbehandling Anti-Age, 75 min

Här erbjuds du den lyxiga och samtidigt aktiva behandlingen som din hudterapeut väljer för just dig beroende på vilket resultat du önskar. Vi fokuserar på specialbehandlingar med djupverkande och aktiva ingredienser som ökar din huds elasticitet, spänst, reducerar rynkor och linjer samtidigt som huden får en fantastisk lyster. Rengöring, peeling, brynplock, massage, portömning, antiage-serum, lyxmask, avslutande creme och ögoncreme ingår.

 

Phytostaminal ögon- och läppbehandling, 30 min

En revolutionerande behandling med plantstamceller som väcker liv i det ömtåliga ögonpartiet.
Rynkor och linjer minskar, påsar dämpas och fastheten ökar. Rengöring, lift-eye mask, microlätt
massage med stimulerande A-vitamin pearls, innan ögon-och läppcremen appliceras och en kort
akupressurmassage utföres. Denna behandling kan också kombineras med annan ansiktsbehandling. Se prislista.

 

Ansiktsbehandling Age, 60 min

En fantastisk behandling som ger jämnare hudton, slätar ut rynkor och ger volym. Skyddar huden från skador som orsakats av åldrande och dåliga levnadsvanor. Rengöring, exfolieringsmask, Därefter appliceras en biomatrixfilm som får verka i 20 minuter. Avslutningsvis masseras en Serum Stretch Mask in på ansikte, hals och decolletage.

 

Ansiktsbehandling Desense, 60 min

En revolutionerande behandling för dig som har känslig hud, ytliga kärl eller rosacea.
Även perfekt för dig som vistas mycket i kyla eller sitter mycket framför datorn. Paraben och allergenfri. Reparerar och stärker, lugnar och dämpar rodnader. Rengöring, enzym-peeling, reparerande serum, massage och lugnande mask ingår.

Ansiktsbehandling Acne, 60 min

För dig med acne har vi mycket fina och effektiva behandlingar. Du får råd om produkter och hur du ska sköta huden hemma. För bästa resultat och beroende på problem, bör behandlingen upprepas och göras som en kur.

 

Madonnabehandling, 60 min

Madonnabehandlingen, eller Intraceuticals Oxygenebehandling, är en unik behandling med omedelbart resultat som du både kan se och känna. På bara en timmes behandling känns och ser huden yngre ut, huden får maximalt med näring och fukt, cellförnyelsen stimuleras och cirkulationen ökar. Fina linjer och rynkor trollas bort. Vi rekommenderar en kur på sex behandlingar och därefter var fjärde till sjätte vecka.

Läs mer på: http://www.queenofbeauty.se/index-filer/Intraceuticals.htm

 

Dui facelift, 60 min

Med det bästa från österländsk filosofi och västerländsk teknik utför vi exklusiva faceliftbehandlingar. I en ljuv förening av örter och svagström stimuleras ansiktets akupunkturpunkter och muskulatur, vilket resulterar i ett föryngrande utseende som syns redan efter första behandlingen.

Blodcirkulationen förbättras och musklerna i ansiktet blir smidigare samtidigt som huden blir fylligare och starkare.

Upprepa i en kur om 10 ggr och därefter rekommenderas underhållsbehandling var fjärde till sjätte vecka.

 

Ansiktsbehandling express, 40 min

En ansiktsbehandling för dig som vill unna dig något riktigt gott med produkter utvalda efter din hudtyp. Efter hudanalys rengörs och peelas din hud. Därefter får du en härlig ansiktsmassage med doftande och vårdande oljor. Det hela avslutas med en vårdande dagkräm. 


 Leon Hall Authentic Jersey